Open Bridgedrive Berg en Dal 2016 in Ooij

Ter gelegenheid van de vorming van de nieuwe gemeente hebben de gezamenlijke bridgeclubs in de nieuwe gemeente Berg en Dal eind januari 2015 een feestelijke drive georganiseerd.

Brigdedrive_MUG_2014-DGB

Zij organiseerden deze drive omdat zij ervan overtuigd zijn dat deze nieuwe gemeente een extra impuls zal geven aan de onderlinge samenwerking tussen hun verenigingen en daarmee de belangstelling voor het bridgen. Deze bridgedrive was een groot succes. De opkomst was hoog, meer dan 70 paren deden mee en de sfeer was zeer gezellig. Het optreden van het bridgedames koor Harten Vrouwen gaf aan het geheel een extra cachet.

Gezien het succes werd besloten om deze activiteit jaarlijks te herhalen, Het bestuur van de nieuwe gemeente Berg en Dal stelde hiervoor een wisselprijs beschikbaar. De feestelijke drive zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 30 januari 2016 in het Dorpshuis te Ooij. De bridgeclub Hoog Laag is de gastheer. In afwijking van vorig jaar is deze drive niet alleen bedoeld voor voor leden van de bridgeclubs in de gemeente maar voor alle inwoners van Berg en Dal. Vandaar de naam.

Alle leden van de verenigingen en alle inwoners van de gemeente Berg en Dal zijn van harte uitgenodigd om aan deze open bridgedrive deel te nemen. Het bridgen is serieus maar er is ook voldoende ruimte voor kennismaking en gezelligheid. Om 13.00 is de ontvangst en om 13.30 uur wordt met de eerste ronde gestart. Er wordt gespeeld in vier naar sterkte ingedeelde lijnen. In alle lijnen worden dezelfde spellen gespeeld. De uitslag is top integraal. Er zijn vijf ronden. Voor de winnaars en bepaalde plaatsen zijn prijzen beschikbaar.

De wisseltrofee van de gemeente Berg en Dal zal aan het winnend paar worden uitgereikt door wethouder Erik Weijers. Ook deze drive zal opgeluisterd worden met bridgesongs door het bridgekoor Harten Vrouwen van BC Hoog Laag.

Voor deze drive wordt een bescheiden bijdrage gevraagd van € 8,- per paar, contant te voldoen met gepast geld bij het ophalen van het loopbriefje in de de speelzaal. Leden van de bridgeclubs kunnen zich voor 25 januari 2016 opgeven per email of via een inschrijfformulier bij het wedstrijssecretariaat van hun eigen vereniging. Niet­-leden van de bridgeclubs kunnen zich vóór 25 januari 2016 opgeven bij [email protected]. Graag aangeven of men een beginnende (D) , een geoefende (C), een ervaren (B) of zeer ervaren speler of speelster (A) is.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Bridgedrive Berg en Dal 2016 in Ooij

Reageren is niet toegestaan.