[Foto’s] Patricia Witsiers Prinses Carnaval in Berg en Dal

Tijdens het prinsenbal in Kerstendal is Patricia Witsiers uit Berg en Dal zaterdagavond uitgeroepen tot Prinses Carnaval 2016 van de Berg en Dalse carnavalsvereniging De Berggeiten. Zij zwaait het komende jaar de scepter over “Duufelshemel”.


Prinses Patricia. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Henk Derksen (71) is dit jaar de “Grootste Duufel”.

“Prinses Patricia de 1e” is de eerste prinses van de gemeente Berg en Dal en nam het stokje over van Max van Rooij, die begin 2015 werd uitgeroepen tot Prins Carnaval in Berg en Dal. Tijdens zijn aftreden moest hij het podium in een bad verlaten. De pages zijn dit jaar wederom Loes Stevens en Jill Broekman. Zij waren vorig seizoen nog de pages van Van Rooij. De broers Stijn van Raaij en Yoeri van Raaij zijn de twee adjudanten.

Er waren traditiegetrouw weer diverse optredens in het Geitendal (Kerstendal). Zo was er een cursus “Daten voor Dummies”, verzorgden de “Dames van het Rood” een optreden, ontbrak de welbekende “Geitenmix” niet en het Groesbeekse Aarm Snuutje was tot slot ook aanwezig. Nadat het officiële programma was afgewerkt volgde er nog een afterparty in het Berg en Dalse dorpshuis.

Op vrijdag 15 januari 2016 houden de Berggeiten hun Prinsenreceptie. U wordt deze avond in de gelegenheid gesteld om uw gelukwensen voor de de nieuwe Prinses der Berggeiten kenbaar te maken. De receptie is vanaf 20:00 uur in Dorpshuis “Kerstendal”, Kerstendalseweg 17, 6571BM te Berg en Dal.

Prinses Patricia: “Tijdens deze carnaval is niemand alleen, maar zijn wij met zijn allen één.”

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Patricia Witsiers Prinses Carnaval in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.