Eerste lintje gemeente Berg en Dal naar Henk Cremers

Dinsdagavond heeft burgemeester Mark Slinkman een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Henk Cremers uit Ooij.

De plechtigheid vond plaats in de brandweerkazerne te Beek-Berg en Dal. De heer Cremers ontving de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn langjarige gedreven inzet als brandweervrijwilliger.

De heer Cremers werd in 1975 benoemd tot aspirant brandwacht bij de vrijwillige brandweer Ubbergen. Tijdens zijn lidmaatschap volgde hij tal van opleidingen waardoor hij uiteindelijk bevoegd was voor de functie van bevelvoerder. In zijn 40-jarige loopbaan heeft hij zich op diverse terreinen onderscheiden en ingezet. Naast zijn kennis en ervaring, konden collega’s altijd op hem vertrouwen. Bij iedere oproep stond Henk Cremers paraat.

De heer Cremers nam in december formeel afscheid als lid van de vrijwillige brandweer in verband met gezondheidsklachten, maar is nog wekelijks op de kazerne te vinden. 12 januari was dat weer het geval en werd hij ter plaatse aangenaam verrast met de aanwezigheid van collega’s, familie en vrienden. Burgemeester Slinkman hield een toespraak, waarna hij de onderscheiding opspeldde.

Gelet op de duur en intensiteit van zijn inzet is de heer Cremers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
André

Tja , maak het nog maar moeilijker met die naam .
Hou het nu maar gewoon op Beek , ipv beek-berg en dal .

wpDiscuz