Cursus EHBO en Reanimatie/AED in Millingen

Vindt u het belangrijk dat, als u iets overkomt, u goed geholpen wordt?

Uw (klein) kind valt weet u dan, wat u moet doen? Tijdens uw werk voelt een collega zich niet goed. Is het zijn hart ? Kunt u helpen? Weet u, wat u moet doen als iemand iets overkomt zoals verbrandingen, snijwonden, hartfalen, botbreuk?

EHBO-vereniging Millingen/Kekerdom wil in februari 2016 met een nieuwe basiscursus EHBO inclusief Reanimatie / AED starten. Deze cursus duurt 11 avonden en wordt wekelijks gehouden in het clubhuis van SC Millingen/ Odio op Sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. Alle cursusavonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur.

De kosten van de basisopleiding EHBO zijn € 180,-. Dit is inclusief lesmateriaal, verband, boekje, examen en diploma. Er zijn ziektekostenverzekeraars en ook werkgevers, die een EHBO-opleiding geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer hiernaar. U kunt zich voor de nieuwe basiscursus EHBO opgeven bij Berrie Pijnappels 0481-431696 of per mail [email protected].

Het is ook mogelijk om alleen een cursus Reanimatie/ AED te volgen van twee avonden van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten van de cursus Reanimatie/ AED zijn € 35,- inclusief lesmateriaal, aantekening en een certificaat. Er zijn ziektekostenverzekeraars en ook werkgevers, die een cursus Reanimatie/ AED geheel of gedeeltelijk vergoeden. Voor de nieuwe cursus Reanimatie/ AED kunt u zich opgeven bij Theo Burgers: 06 – 51116374 of per mail [email protected]

Planning van de avonden gaat in overleg. Iedereen is welkom! Meer informatie over de EHBO-vereniging Millingen/ Kekerdom, haar activiteiten en de oefenavonden kunt u vinden op www.ehbomillingenkekerdom.nl en op Facebook.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: In Het Laag

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Cursus EHBO en Reanimatie/AED in Millingen

Reageren is niet toegestaan.