Bijeenkomst toerisme en recreatie

Wilt u meedenken over de toeristisch recreatieve visie van de gemeente Berg en Dal? Kom dan dinsdag 26 januari naar het gemeentehuis in Groesbeek. Inloop vanaf 19.30 uur. We starten om 20.00 uur.

Toerisme en recreatie zijn belangrijk voor de gemeente Berg en Dal. De gemeente ontwikkelt samen met ondernemers en andere belanghebbenden een toeristisch recreatieve visie. De eerste gezamenlijke brainstormavond op 15 december leverde al heel veel informatie op voor de visie. Nu nodigt de gemeente alle belangstellenden uit om op 26 januari 2016 een reactie te geven op de eerste inventarisatie. Wij hopen dat u ook komt!

Programma

Wanneer: dinsdagavond 26 januari 2016
Locatie: gemeentehuis, Dorpsplein 1, Groesbeek
Inloop: vanaf 19.30 uur
Start: 20.00 uur (tot uiterlijk 22.00 uur).

Aanmelden

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen aan [email protected] of door te bellen via 024-3013595 (maandag tot en met woensdag). Wilt u daarbij het volgende aangeven: naam organisatie, aantal personen, namen en functies personen?

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine Norden. Zij is beleidsmedewerker recreatie en toerisme in de gemeente Berg en Dal. U kunt haar mailen via [email protected] en bellen op 024-3013578 (dinsdag, donderdag en vrijdag).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
André

Visie , visie ? Ik zie een aantal keren het woord visie voorbij komen in dit stukje,
Visie is onder andere hetgeen wat ontbreekt bij die gasten in het gemeentehuis

ben.helder
Het ontbreken van een visie bij bestuurders is ook mij opgevallen. Het vergt nadenken over de lange termijn met vragen als: Waarom is toerisme zo belangrijk? En dan graag onderbouwd met toetsbare feiten. Dat nu iedereen mag meepraten en meedenken over een toekomst voor het toerisme in Groesbeek is verstandig. Ik zou graag zien dat er meer van dit type initiatieven komen vanuit de gemeente. Dán zou er het broodnodige draagvlak kunnen gaan ontstaan en de menselijke maat zou kunnen terugkeren iets dat ik nu zo mis in de landelijke en Groesbeekse politiek. En daarmee voorkom je dat burgers zich… Lees meer »
wpDiscuz