Omroep Berg en Dal officieel van start

Omroep Berg en Dal gaat zaterdagmiddag 30 januari officieel van start.

Omroep_Berg_en_Dal_logo1-DGB

“De radioprogrammering is geheel rond, waarbij het streven is geweest niet veel veranderingen in de programma’s aan te brengen. Het resultaat is dan ook een programmering die past in het geheel van een lokale omroep van deze tijd en voldoet aan de normen van de mediawet. Ook de huisstijl is aangepast”, schrijft de omroep.

In een uitzending die duurt van 12.00 uur tot 14.00 uur brengen de presentatoren Twan Vissers en Peter Nillesen deze feestelijke gebeurtenis bij de inwoners van de gemeente Berg en Dal onder de aandacht. Burgemeester Mark Slinkman zal het startsein geven.

Om de nieuwe omroep is nogal wat te doen geweest. De fusie van Omroep Groesbeek en WFM verliep alles behalve vlekkeloos en de raad zal donderdag (naast de standaardsubsidie van € 34.000,-) een voorstel voor een eenmalige subsidie van € 50.562,- voor de frictiekosten goed gaan keuren.

Ook met de eenmalige bijdrage van de gemeente blijft de toekomst van de omroep onzeker. Het jaar 2015 en ook 2016 zullen naar verwachting met een negatief exploitatieresultaat sluiten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Heeft men,wat in de kas was bij de omroepen,bijeen gegooid of verdeeld????

Henk

Ik ben bang dat de hele omroep Berg en Dal ten dode is opgeschreven. En dat hebben we allemaal te wijten aan de fusie. De subsidie zal op den duur verdwijnen en sponsors zullen afhaken. Maar de tijd zal het leren. Ik ben blij dat sommige oud presentators een Internet radio hebben opgestart. Zeker voor de vaste luisteraars een vooruitgang. Hopelijk vinden de ouderen het uit hoe men deze kan beluisteren op de computer.

guusvan balkom

pien on mien oore leve radio gruusbek

Dus geen schlagers op 30 jan vanaf 12:00 uur, zoals eerder werd aangekondigd…

toon verbeet

niemand meer luisteren gruusbek boven.

mien

Ze willen zeker de luisteraars terug ,die altijd naar de gezellige zaterdagmiddag luisterde , en nu internet Radio gruusbek aan hebben staan ,want daar gaat de gezellige zaterdag gewoon door . Als je het nieuwe schema leest gaat omroep b&d.er wel heel erg op achteruit.

Bertus

Juuuu wan geld vur nu por guusbekse plujes. Ik mis den alde means op zoaterdag middag……

Bertus

Zoiets hoort op de radio, niet op internet!

Waar staat dat schema?

mien

face book.berg en dal.

mien

facbook,,omroep berg en dal.

robby

Zaterdag is zover Omroep Berg en Dal gaat de lucht in alle mensen zijn welkom .Om dit mee te maken .Vanaf 12 u in de malenmolen neem je trommel en je fluit mee succes

André

Een omroep met die belachelijke naam hoort op een andere manier de lucht in te gaan , ik zal hem er niet opzetten , luister lekker via internet naar de gruusbekse schlagers

Hendrik

Sjonge jonge, een boel oud Groesbeeks zeer hier….. Welkom in 2016 !!

wpDiscuz