Mantelzorg Berg en Dal voor alle mantelzorgers

Sinds 1 januari 2015 ondersteunt het Steunpunt Mantelzorg gemeente Groesbeek (nu Mantelzorg Berg en Dal) alle mantelzorgers in de nieuwe gemeente.

Mantelzorg_Berg_en_Dal-DGB

Het steunpunt wordt gedragen door vrijwilligers met ondersteuning van een professionele co├Ârdinator.

Het steunpunt bestond uit drie afdelingen: Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Beek/Ubbergen. De activiteiten van de afdeling Beek zijn eind 2015 gestopt. De vrijwilligers hebben zelf de mantelzorgers die ondersteuning via hun afdeling kregen geïnformeerd.

Mantelzorg Berg en Dal is er voor alle mantelzorgers in de gemeente, en natuurlijk ook voor mantelzorgers uit Ubbergen, Beek, Berg en Dal en Leuth (die misschien al ondersteuning kregen via afdeling Beek). Heeft u vragen, behoefte aan ondersteuning, wilt u meedoen met de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal, wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neemt u dan contact op met Mantelzorg Berg en Dal. Via de Mantelzorgtelefoon (06) 13859106 of via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Mantelzorg Berg en Dal voor alle mantelzorgers

Reageren is niet toegestaan.