Militairen oefenen bij Museumpark Orientalis

Van 15 tot en met 26 februari 2016 oefenen militairen van de Koninklijke Landmacht in de gemeente Berg en Dal.

Logo_1CMI_Commando

Het gaat om militairen van het 1 Civiel Militaire Interactie Commando. Zij oefenen op het terrein van Museumpark Orientalis verschillende lessen en technieken zoals kaartlezen, verbindingen, verkennen en teambuilding.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Een beetje vreemde plek om daar een militaire oefening te houden. Juist een plek waar de geloven bij elkaar horen te komen. Worden oorlogs voorbereiding gehouden.

fluitkelje

Dan weten ze hoe het eruit ziet als ze uitgezonden worden, zo zien die landen eruit waar het altijd oorlog is.

kiezer 2014

@ Henk & Fluitkelje; militairen van deze eenheid zijn vrijwilligers uit onze samenleving met een specialistische kennis en ervaring die onze krijgsmacht meer divers maakt. Dagelijks zijn zij in onze samenleving werkzaam en als vrijwilliger af en toe militair, die ook nog eens oproepbaar zijn voor uitzendingen.
Van chirurg tot advocaat en van architect tot internationaal logistiek specialist, et cetera.
Tijdens hun trainingsdagen zijn militaire basisvaardigheden een doel maar vooral de inzet van hun specialistische kennis en ervaring tijdens uitzendingen, teambuilding is daarvoor de samenvattende omschrijving.
Orientalis is om die reden wel een aardige en actuele locatie keuze.

henk

onzin, ze kunnen gewoon op de hei oefenen, Waarom in een bijbels openluchtmuseum? En ook nog vrijwilliger, kost de gemeenschap alleen maar geld dus. Als ze zo graag soldaatje willen spelen laat ze dan beroeps worden. Maar mijn mening schaf dat hele leger af.

wpDiscuz