Ooijpolder genomineerd voor Gelderse prijs 2016

De Ooijpolder maakt kans op de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit.

Foto: Gelderland.nl

Foto: Gelderland.nl

Dit is een prijs die de provincie Gelderland eens in de twee jaar uitreikt aan opmerkelijke en inspirerende ruimtelijke projecten. U kunt nu stemmen op een van de dertien genomineerde projecten. Uw stem kan ervoor zorgen dat de Ooijpolder wint!

Gebieden met passie

De genomineerde projecten zijn opgevallen door hun speciale bijdrage aan de Gelderse omgeving en passen binnen het thema ‘gebieden met passie’. Hierbij is vooral gelet op gebieden die trots, creativiteit en energie uitstralen en daadkracht, ‘passievolle’ samenwerking en betrokkenheid tonen. Allemaal kenmerken die de Ooijpolder waar maakt. De Ooijpolder biedt voor ieder wat wils.

We hebben uw stem nodig

Draagt u de Ooijpolder een warm hart toe? Ga dan naar maakgelderlandmooier.gelderland.nl/stem, meld u aan en stem op de Ooijpolder.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

En dan te bedenken dat “de bestuurders” er in de eind jaren 60/ begin jaren 70 met groot elan (maar niet echt) probeerde die zelfde Ooijpolder vol te plempen met woningen.
Het kan gelukkig verkeren.

wpDiscuz