Rozenmaondagoptocht Beek 2016 op 6 maart

De Rozenmaondagoptocht in Beek-Berg en Dal wordt, als alles volgens planning verloopt, verzet naar zondagmiddag 6 maart 2016. Er moet nog wel het een en ander geregeld worden om er zeker van te zijn dat er veel deelnemers zijn.

Rozenmaondagoptocht_2016_Beek-DGB

Maandag werd de optocht afgelast. Of de 2016-editie van de optocht op een andere datum alsnog plaats zal vinden wist de organisatie in eerste instantie nog niet. “Wij zullen ons daar nog over beraden”, liet Harrie Meij van de Stichting Rozenmaondag DeGroesbeek.nl desgevraagd weten. Twee dagen later staat er een nieuwe datum vast. De laatste keer dat de Beekse optocht niet door kon gaan was in 1990.

Beste deelnemers aan de 42e Rozen-Maôndag,

Op zondag 6 maart om 13.00 uur zijn wij voornemens om de afgelaste optocht van afgelopen maandag in te halen. Voordat de stichting definitief besluit om de op tocht door te laten gaan vragen we aan jullie als deelnemer of jullie mee zouden willen doen aan deze eenmalige halfvasten-editie van onze optocht.

Wij zullen de optocht alleen door laten gaan als er onder jullie, onze vaste deelnemers, genoeg animo blijkt te zijn. Kortom laat ons weten of jullie meedoen doe dat uiterlijk voor aanstaande maandag 15 februari.

We zullen daarna op basis van de reacties op deze mail een definitief besluit nemen en jullie daar persoonlijk over berichten.

Uitkijkend naar jullie reacties, met vriendelijke groet

bestuur Stichting Rozen-Maôndag

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
T Keulen van Gelderland

De grootste regionale optocht van Gelderland? hahahah

karin

dat stond ook al in de gelderlander over Malden.

henk

heel jammer, maar begrijpelijk. Flink balen voor de organisatie en de kroegen. Natuurlijk ook voor de deelnemers. Carnaval vier je op de dagen dat het carnaval is. Een vervangende dag zal nooit het zelfde zijn.

begrijpend lezen

Moet nu echt gaan uitleggen wat het verschil is tussen: “de grootste optocht uit de regio” en “de grootste regionale optocht” ?

Gruusbek

Zondag was het mooi weer trouwens 👍:)

wpDiscuz