Optocht Beek definitief op 6 maart

De 42e editie van de Rozenmaondag optocht heeft definitief op 6 maart 2016 plaats. In februari werd het evenement afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden.

Rozenmaondag_6_maart_2016-DGB

Dat de optocht mogelijk verzet zou worden naar een andere datum was al bekend, alleen was het nog niet zeker of er voldoende deelnemers waren. Dit blijkt nu het geval. Hieronder het bericht vanuit de stichting, dat eerder deze week naar buiten werd gebracht:

We zijn er uit. It giet oan! Na onze oproep aan alle “eigenlijke” deelnemers van de 42e Rozenmaondag kunnen we u mededelen dat er genoeg aanmeldingen zijn om de halfvasten editie van de Rozenmaondag 2016 door te laten gaan.

Vanaf nu kunnen alle overige geïnteresseerden zich ook inschrijven via de website www.rozenmaondag.nl of via een e-mail naar [email protected] of [email protected]. Dit geldt voornamelijk voor verenigingen die zich nog niet aangemeld hebben.

Verenigingen die zich reeds eerder hebben aangemeld via de e-mail of zijn benaderd door onze Stichting hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Dus schroom niet en meld je aan om de optocht nog mooier te maken! En voor iedereen die niet meedoet, zet zondag 6 maart alvast in je agenda en kom gezellig naar de Heksenketel om de aangepaste 42e editie van de Rozenmaondag te aanschouwen.

We gaan in plaats van de gebruikelijke 14:00 uur al starten om 13:00 uur zodat we na afloop van de optocht nog kunnen nagenieten van al het moois wat voorbij is gekomen…

Tot gauw en veel succes en plezier met de voorbereidingen…

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Rozenmaondag

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

rozensonntag bedoelen ze zeker.

boersteeg

of je gaat naar kleve . misschien wel zo gezellig

Carnaval is voorbij klaar , om je nu nog eens op te maken voor beek waardeloze optocht. Maar als je toch nog wat wild , Dan zou ik voor kleef kiezen 100 keer mooier dan beek. Maar voor diegene die gaan heel veel plezier.

Houdoe

Kleve is een week later.

Beetus b

Wordt tijd voor een spellingscontrole bij degroesbeek.nl

wpDiscuz