Training “Liever Bewegen dan Moe” in Beek

Bent u vaak moe en komt u moeilijk in beweging? Ervaart u lusteloosheid en piekert u veel. Heeft u ook lichamelijk klachten? Dan is de training “Liever bewegen dan moe” iets voor u!

Het is een combitraining van 1 uur theorie en 1 uur bewegen. U krijgt door de training meer zelfvertrouwen en u voelt zich beter in uw lijf. Voor mensen die moeilijk in beweging komen en die weinig contacten hebben. Die last hebben van negatieve gedachten en veel piekeren.

Onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen ook een reden zijn te beginnen. De training start op woensdag 11 mei 2016 van 13.00-15.00u in Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6 in Beek-Berg en Dal en is daarna wekelijks (7x). Deelname is gratis.

U kunt zich aanmelden bij Indigo. Vooraf wordt u gebeld voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Door wie wordt de training gegeven: Irm Staarink (Indigo), Toin de Jong (fysiotherapeut) in samenwerking met Kwiek Actieve Leefstijl. Duur: 7 bijeenkomsten van twee uur, vanaf 11 mei 2016. Kosten: geen

Graag van te voren aanmelden bij Indigo:
T 026-3124483
E [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Training “Liever Bewegen dan Moe” in Beek

Reageren is niet toegestaan.