Inloopbijeenkomst nieuwe functie gemeentehuis Ubbergen

BEEK-BERG EN DAL – Voor het voormalige gemeentehuis van Ubbergen aan de Rijksstraatweg 139 in Beek is een nieuw bestemmingsplan gemaakt.

Op 24 maart 2016 is er een inloopbijeenkomst waarbij u het ontwerp van het bestemmingsplan kunt inzien en er vragen over kunt stellen. De inloopbijeenkomst is van 17.00 tot 19.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis aan het Dorpsplein 1 in Groesbeek.

Inzien

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf 9 maart 2016 zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar en kan op afspraak worden ingezien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Groesbeek. Binnen de inzagetermijn van zes weken kan iedereen een schriftelijke zienswijze op het plan indienen bij de gemeenteraad van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek.

Bestemming

In het bestemmingsplan krijgt het gebouw een bestemming “Gemengd”. Binnen deze bestemming worden de volgende functies mogelijk gemaakt:

Wonen en begeleid wonen;
Bedrijven;
Cultuur en ontspanning;
Dienstverlening;
Horeca of ondersteunende horeca;
Kantoren;
Maatschappelijk.

Bij het bestemmingsplan hoort een lijst met activiteiten die passen binnen deze functies.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gem. Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kiezer 2014
Onderhands verkocht, buiten de gemeenteraad om en voor een prijsje van 600.000 Euro. Enkele jaren geleden waren de restauratie en inrichtingskosten nog hoger dan de huidige verkoopprijs. Wat was de OZB- en de verzekerde waarde op het moment van verkoop??? Waarom zoveel haast met die verkoop, wachten op betere tijden was beter uit te leggen geweest aan de nieuwe gemeenteraad. Nu dan de kers op de taart voor de koper met een puik bestemmingsplannetje die de waarde van het pand voor de koper aanzienlijk zal verhogen. Zal daags erna wel doorverkocht worden. Ik kan nu al de antwoorden inschatten op… Lees meer »
Splinter

Vriendendienst meer en niet minder

kiezer 2014
Dan maar even een vergelijk met wat andere recente B&W besluiten: 1; inwoner Groesbeek, Bredeweg 50 vraagt om het aanleggen van een 1e opritje bij zijn huis (zie bekendmakingen nr.8); AFGEWEZEN 2: Melkvee bedrijf aan de Lage Horst vraagt om een wegoversteek met roosters en drempels voor zijn koeien; GOEDGEKEURD 3: Ton Hendriks vraagt om een puike bestemmingsplanwijziging voor het door hem gekochte oude gemeentehuis; ALLE MEDEWERKING 4: Centrumplannen van Sjaak Thijssen, hele centrum op kop, leegstand en grote financiele risico’s voor de gemeenschap als gevolg, nogal wat opritjes; GOEDGEKEURD 5 T/M …..? (REAGEER MAAR) Wat heeft die gewone inwoner… Lees meer »
splinter

Dikke envelop meenemen dan kan alles daar.
Opdoeken dat gemeentehuis zitten al veel te lang daar op die stoelen met hun aambeien.
Een blinde ziet het en er gebeurt gewoon niks met dat zooitje.

wpDiscuz