Gevolgen inwoners bij faillissement TSN Thuiszorg

GEM. BERG EN DAL – TSN Thuiszorg wordt waarschijnlijk op 16 maart failliet verklaard. TSN is in de gemeente Berg en Dal één van de organisaties die thuiszorg geeft. Heeft u huishoudelijke hulp van TSN? En vraagt u zich af hoe het nu verder moet? Kijkt u dan eens naar onderstaande ‘meest gestelde vragen en antwoorden’.

Wat is TSN Thuiszorg?

TSN Thuiszorg zorgt voor de huishoudelijke hulp via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het bedrijf is één van de zorgaanbieders die hulp bij het huishouden levert in onze gemeente.

Gaat TSN Thuiszorg failliet?

Waarschijnlijk wordt TSN Thuiszorg failliet verklaard op 16 maart. Als TSN failliet gaat, neemt Acteon Thuiszorg de huishoudelijke hulp aan mensen in Berg en Dal over.

Wat betekent een faillissement van TSN voor mij als klant?

Voor u als klant verandert er voorlopig niets. De eerste zes weken na het faillissement van TSN, loopt de hulp door via TSN Thuiszorg. Daarna neemt Acteon Thuiszorg de hulp over. Acteon Thuiszorg neemt ook de medewerkers van TSN over. Uw hulp krijgt dus een nieuwe werkgever. De gemeente stuurt u hierover een brief zodra TSN officieel failliet is.

Moet ik (als klant) iets doen als TSN failliet gaat?

Nee, klanten hoeven niets te doen op het moment dat TSN failliet gaat. U heeft recht op hulp bij het huishouden en de gemeente zorgt ervoor dat u die hulp ook krijgt. Hoe de gemeente dit doet leest u in een brief die de gemeente aan alle klanten stuurt zodra TSN officieel failliet is verklaard.

Meer weten?

De gemeente is op werkdagen telefonisch bereikbaar op het 5-cijferig telefoonnummer 14024. Vraagt u dan naar een van de Wmo-consulenten. U mag ook mailen naar [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gem. Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

het is al jaren een zooitje in de gezondheidszorg, Verzorgers lopen zich uit de naad en hebben te weinig tijd om de oudere of hulpbehoevende voldoende te helpen of een luisterend oor te bieden. Met al die maatregelen wordt het alleen nog maar erger. De vluchtelingen stromen ons land binnen en Griekenland blijft maar geld vragen. 80 miljoen voor een schilderijtje. Hoe is het mogelijk dat dit land op het belangrijkste wat er is de gezondheid zo bezuinigd en de oudere en hulpbehoevende aan hun lot overlaten.

Splinter

Henk dat zie je verkeerd zooitje voor dat zooitje is wel geld

Lambert

Tja Henk, dat is het gevolg van de keuze die mensen maken als ze in een stemhokje op mensen als Rutte, Pechtold en Samson stemmen.

wpDiscuz