Expositie “Rich in Emptiness” Ubbergen

UBBERGEN – Zondag 3 april om 15:00 uur is de opening van de expositie “Rich in Emptiness”. Het werk van Marloes Meijburg, Maartje de Valk en Lisa Beckers is te bezichtigen in galerie Notre Dame des Arts in Ubbergen.

Als jonge generatie is er behoefte aan verandering. We zijn niet tevreden over de huidige tijd, maar weten nog niet hoe het verder moet. Ook al weten wij dat er geen waarheid bestaat, dat alles tijdelijk en relatief is, blijven we desondanks op zoek. Wat ons bindt is een verlangen naar een omgeving ver weg van de talloze hedendaagse afleidingen, een zuivere staat van zijn. Een plek van stilte, rust en leegte.

Door middel van het ontleden van de natuur creëren we beelden die verwijzen naar het verlangen naar die stilte of ‘leegte’. Wij ervaren een spanning tussen de romantische sfeer die we neer zetten en de onhaalbaarheid van onze droombeelden. In deze expositie zijn schilderijen, tekeningen, dia’s en sculpturen te zien, waarin het materiaal(gebruik) en de concentratie van het maakproces centraal staan.

De expositie is de gehele maand april op iedere zaterdag en zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur. De feestelijke opening is op 3 april om 15:00. Wees welkom! Galerie Notre Dame des Arts is gevestigd in De Refter in Ubbergen, Rijksstraatweg 37.

Rich_in_Emptiness_Flyer-DGB
Klik hier voor de flyer in .PDF-formaat en leesbare grootte.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Expositie “Rich in Emptiness” Ubbergen

Reageren is niet toegestaan.