Open Tuindag 2016 gemeente Berg en Dal

GEM. BERG EN DAL – Op zondag 3 juli 2016 wordt in de nieuwe gemeente Berg en Dal de eerste gezamenlijke Open Tuindag voor deze gemeente georganiseerd.

logo OTD [niet uitleveren]

Heb jij een tuin die je graag eens aan anderen wilt laten zien? Of een volkstuin waar je trots op bent? Meld je dan aan voor deelname of voor de informatieavond op dinsdag 17 mei, mail naar [email protected]. Bellen mag natuurlijk ook: 024-3977973.

Voorwaarden?

Zijn er voorwaarden om mee te mogen doen? Eigenlijk niet. Of je nu een mega-tuin hebt of een mini-plekje, of hij door een professional is aangelegd of door jezelf, of je nu van plantjes houdt of meer van tuindesign: het gaat juist om de variatie. Dit jaar zijn er al 30 tuinen aangemeld, in Beek, Berg en Dal, Groesbeek-Breedeweg, Groesbeek-De Horst, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Millingen aan de Rijn en Ubbergen.

Op de website www.opentuindagbergendal.nl kun je al wat informatie aantreffen. In de loop van mei zal deze verder worden aangevuld.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Tuindag 2016 gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.