Dubbelexpositie Miriam Fleuren en Toos van Aalst

PERSINGEN – Twee kunstenaressen met uiterst minutieus geschilderde olieverfwerken: Miriam Fleuren (Nijmegen) en Toos van Aalst (Groesbeek) exposeren samen in het kerkje van Persingen, op 23 en 24 april.

Dubbelexpositie_Fleuren_Van_Aalst_Persingen-DGB

Beiden werken met de eeuwenoude fijnschildertechniek, waarbij de verf in een langdurig proces in dunne lagen over elkaar wordt aangebracht. Soms hebben de lagen onderling verschillende kleuren, waarbij een onderkleur door half-transparante bovenlagen heen schijnt.

Miriam Fleuren – een Nijmeegse oudgediende – noemt haar serie ‘Expositie in schaapskleren’. In haar etherische werk probeert ze het wezen van de natuur en van onze medeschepselen, de dieren, te vangen. Toos van Aalst presenteert een sprankelende serie bloemstillevens in fraaie kleuren. Een voorproefje van het werk is te vinden op www.miriamfleuren.nl en www.bloemstillevens.nl.

De expositie van het tweetal is te bezoeken op beide dagen tussen 11:00 en 17:00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dubbelexpositie Miriam Fleuren en Toos van Aalst

Reageren is niet toegestaan.