Tentoonstelling Operatie Market Garden in Mook

MOOK – De Stichting Remember September 1944 zet op Koningsdag 27 april a.s. weer haar deuren open voor een bijzondere tentoonstelling over de meidagen van 1940, de bezetting en de operatie Market Garden in Mook en omgeving.

Stichting_Remember_September_44-DGB

Frits Janssen, inwoner van Mook heeft vanuit jarenlange contacten met vele veteranen van de 82e American Airborne Divisie bijzondere en persoonlijke verhalen te vertellen over Operatie Market Garden en de bevrijding van Mook en omgeving.

Janssen heeft hiervoor een unieke tentoonstelling ingericht. Zo krijgen onze bevrijders een gezicht en het verloop der gebeurtenissen een beeld. De tentoonstelling is een eerbetoon aan hen die hun leven op het spel hebben gezet om te strijden voor onze vrijheid. Janssen krijgt nog immer spullen uit de oorlog al dan niet in bruikleen van burgers uit Mook en omgeving, waarmee hij in staat is een nog completer beeld te schetsen van deze streek in oorlogstijd.

Geïnteresseerden in deze unieke tentoonstelling zijn komende woensdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur van harte welkom in de expositieruimte in de Koningin Julianastraat 8 te Mook.

Voor meer informatie:
Frits Janssen
06-29555805
Facebook: rememberseptember1944.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tentoonstelling Operatie Market Garden in Mook

Reageren is niet toegestaan.