Politie zoekt getuigen na steekpartij Nijmegen-centrum

NIJMEGEN – De politie is nog volop bezig met het verzamelen van informatie en doet een beroep op getuigen die mogelijk meer weten over een steekincident in Nijmegen.

Politie_uniform_112

Steekpartij

Bij het steekincident, dat plaatsvond omstreeks 02.00 uur tijdens Koningsnacht in een café aan de Molenstraat in Nijmegen, raakten vier personen gewond. De gewonden uit Wijchen (18) en Nijmegen (19) zijn inmiddels weer thuis. Twee slachtoffers uit Veenendaal (19 en 20) liggen zwaargewond in het ziekenhuis maar zijn buiten levensgevaar.

Wegsturen duizenden bezoekers

De politie was snel ter plaatse en startte direct een onderzoek. Bezoekers van enkele horecagelegenheden alsmede een deel van de openbare weg werden gemaand te vertrekken. De politie had haar handen vol aan het wegsturen van de duizenden bezoekers; dat gebeurde overigens in alle kalmte. Hiervoor zijn politie-agenten van buiten Nijmegen (onder andere van de Landelijke Eenheid) bijgesprongen.

Specifiek op zoek naar twee meisjes

De politie heeft die nacht weinig getuigen gesproken en wil graag in contact komen met mensen die wat gezien of gehoord hebben, wat kan bijdragen tot het oplossen van deze ernstige zaak. Specifiek is de politie op zoek naar twee meisjes die zich kort na het steekincident zouden hebben gemeld bij één van de portieren van het café.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 april, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Politie zoekt getuigen na steekpartij Nijmegen-centrum

Reageren is niet toegestaan.