Familiedrama Berg en Dalseweg: moord en zelfmoord

NIJMEGEN – In een woning aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen zijn maandagmiddag 2 mei 2016 twee lichamen gevonden. Buurtbewoners zeggen dat er in het huis twee mannen woonden.

PD-unit bij de woning aan de Berg en Dalseweg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

PD-unit bij de woning aan de Berg en Dalseweg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Na een melding van een familielid dat er op aanbellen niet werd gereageerd, gingen agenten naar het opgegeven adres. Nadat zij zich toegang tot de woning hadden verschaft, troffen zij in de woning twee lichamen aan. Forensische Opsporing doet onderzoek in de woning om vast te stellen wat zich heeft afgespeeld.

Op dit moment kunnen geen verdere mededelingen worden gedaan omtrent de toedracht of over de identiteit van de slachtoffers.

Voor foto’s verwijzen wij u door naar 112Groesbeek.nl.

Update 03-05-2016, 14:30 uur
De afdeling Forensische Opsporing van de politie is vandaag, dinsdag, nog volop bezig met het onderzoek in de woning aan de Berg en Dalseweg waar maandagmiddag twee lichamen werden aangetroffen.

Doel van het onderzoek is om te achterhalen wat zich in de woning heeft afgespeeld. Daarnaast zijn rechercheurs al maandagavond begonnen met een uitgebreid buurtonderzoek. Ook de wijkagent is tijdelijk aan het rechercheteam toegevoegd.

Zodra er voldoende zekerheid is omtrent de identiteit van de slachtoffers zal deze ook bekend worden gemaakt. Of er sprake is van een misdrijf, is momenteel nog niet duidelijk. Bij het onderzoek naar de achtergrond houdt de recherche op dit moment nog alle scenario’s open.

Update 04-05-2016, 20:30 uur
De politie heeft het onderzoek woensdag afgesloten. De twee doden zijn een vader (78) en zijn zoon (40). De een heeft de ander vermoord en vervolgens zelfmoord gepleegd. Wat er zich precies heeft afgespeeld zegt de politie niet, waardoor een en ander nog onduidelijk blijft. De lichamen van beide personen worden vrijgegeven aan de familie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Politie.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Familiedrama Berg en Dalseweg: moord en zelfmoord

Reageren is niet toegestaan.