Wegwerkzaamheden Heerbaan Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op 17 mei 2016 start de gemeente met werkzaamheden aan de Heerbaan tussen de Burgemeester Eijckelhofstraat tot aan de Meester van de Berghstraat. Ook wordt gewerkt aan het Kastanjeplein en de Willibrordstraat.

De aannemer voert de werkzaamheden in twee etappes uit: van 17 mei 2016 tot en met 24 juni 2016 en van 15 augustus 2016 tot en met 23 september 2016. Op deze manier kunnen het evenement “Historisch Vervoer Millingen” op 3 juli 2016 en de Millingse kermis van 23 tot en met 26 juli 2016 gewoon doorgaan.

Uitvoering werkzaamheden

• Op 17 mei 2016 starten de werkzaamheden aan het Kastanjeplein en de Willibrordstraat. Deze zijn dan helemaal afgesloten. Daarna is de Prins Bernardstraat aan de beurt. De parkeerplaats van de Nieuwe Aldi blijft gewoon bereikbaar.

• Na de vakantie gaat de aannemer aan de slag met de Heerbaan; het gedeelte tussen de Meester van de Berghstraat en de Burgemeester Eijckelhofstraat. Er is dan een omleiding via de Rijndijk en Wethouder Koenenstraat. Het doorgaande verkeer richting Duitslan wordt omgeleid via de Eversberg, net als het verkeer vanuit Duitsland richting Leuth en Kekerdom. De gemeente wil datde scholen toegankelijk blijven. Daarom wordt de Schoolstraat zoveel mogelijk ontzien.

Overlast beperken

Voordat de werkzaamheden starten, bekijkt de gemeente samen met alle ondernemers hoe de overlast zo beperkt mogelijk kan blijven. Een omleiding voor auto’s is noodzakelijk, maar voor voetgangers en fietsers blijft alles zo veel mogelijk bereikbaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gem. Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Wegwerkzaamheden Heerbaan Millingen

Reageren is niet toegestaan.