Cursus ‘Website maken met WordPress’ in Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op vrijdag 17 juni start in Millingen aan de Rijn een korte cursus ‘Website maken met WordPress’.

De cursus is onder meer bedoeld voor belangstellenden die een eenvoudige website willen maken voor hun bedrijf, vereniging, voor werkzoekenden die de website willen gebruiken als visitekaartje van zichzelf of gewoon uit interesse. In 4 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur leer je onder meer pagina’s aan te maken, berichten en afbeeldingen te plaatsen.

De cursus is laagdrempelig, er is geen kennis nodig van een programmeertaal. Aan de hand van een thema leer je de basisvaardigheden. We werken met de gratis versie van WordPress (WordPress.com). Er wordt in kleine groepen van maximaal 6 personen gewerkt, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Na afloop van de cursus heb je een basiswebsite die gezien mag worden! Tijdens de cursus wordt een hand-out verstrekt. Vergeet niet je laptop mee te nemen!

Ben je lid van de bieb? Op vertoon van je biebpas ontvang je een aantrekkelijke korting van 10% op het cursusbedrag (excl. btw)! Schrijf je snel in want vol = vol. Inschrijven kan nog tot 1 juni 2016.

Locatie: Millingen aan de Rijn.
Data: vrijdag 17 en 24 juni en 1 juli en 8 juli 2016.
Tijdstip: 9.30 uur tot 12.00 uur.
Kosten: € 175,- (excl. Btw)

Aanmelden kan via e-mail [email protected] of via de website www.hettysaris.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Cursus ‘Website maken met WordPress’ in Millingen

Reageren is niet toegestaan.