Night of the Promz 2016 in Millingen aan de Rijn

MILLINGEN AAN DE RIJN – Het beste verjaardagsfeestje sinds jaren? Daarvoor moet u op 21 en 22 mei in Millingen aan de Rijn zijn.

Night_of_the_Promz_2016-DGB

Daar viert Fanfarekorps Ons Genoegen namelijk haar 120-jarig bestaan met een groots Night of the Promz-concert. Soprthal de Duffelt wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een concertzaal met allure.

De vorige editie van dit concert (2011) was geheel uitverkocht en daarom wordt het concert ditmaal twee keer uitgevoerd: op zaterdag 21 mei 2016 als avondconcert en op zondag 22 mei 2016 als matineeconcert.

De twee concerten staan geheel in het teken van Vrede & Vrijheid. Muziek spreekt alle talen en is daarom hét medium om de waardevolle boodschap over vrede en vrijheid te uiten én door te geven. Music connects all. Om dit thema kracht bij te zetten is een samenwerkingsverband aangegaan met het vfonds en het Nationaal Bevrijdingsmuseum1944-1945 in Groesbeek. Dit betekent o.a. dat u bij elke toegangskaart voor Night of the Promz een gratis toegangskaart voor het museum ontvangt.

Fanfarekorps Ons Genoegen trakteert u samen met de bands Summerland en December (ofwel: The Band), de koren Tot Zangs! en Vivace, een groot kinderkoor, Arno Kolenbrander en Stephanie van Werkhoven u op twee fantastische concerten. Het repertoire is even verrassend als uiteenlopend. Van barok tot rock, van Soldaat van Oranje tot André Hazes.

U kunt kaarten bestellen via www.nightofthepromz.nl en bij Primera in Millingen aan de Rijn. Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- en zijn aan de zaal voor € 17,50 te koop.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Night of the Promz 2016 in Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.