Inloop Sociaal Team van start in Leuth

LEUTH – Vanaf 23 mei is er elke twee weken van 10.00 tot 12.00 uur een inloop van het Sociaal Team in het Kulturhus in Leuth. Heeft u vragen op gebied van zorg en welzjn? Kom dan naar de ruimte Annahoeve in het Kulturhus en stel uw vraag aan de medewerker van het Sociaal Team.

Het kan gaan om een opvoedingsvraag, een vraag over langer thuis blijven wonen, over echtscheiding of omgangsregeling. Of misschien maakt u zich zorgen over uw buurman. Of heeft u juist een goed idee om de sfeer in uw straat te verbeteren.

Voor iedereen

Het Sociale Team is er voor iedereen in Millingen aan de Rijn, Leuth en Kekerdom die ondersteuning kan gebruiken bij vragen of ideeën. Enkele vragen die regelmatig gesteld worden zijn:

• Mijn partner is onlangs overleden en ik zou graag met iemand in gesprek willen. Kan dat?
• Mijn kind zit niet lekker in zijn/haar vel. Hoe kan ik hem/haar het beste helpen?
• Ik ben op zoek naar een leuke dag invulling en wil graag anderen helpen. Waar kan ik terecht?
• Ik raak het overzicht kwijt over mijn financiën. Wat moet ik nu doen?
• Waar kan ik ondersteuning in het huishouden regelen?
• Ik heb vanuit mijn directe omgeving een vraag over verstandelijke / psychische beperkingen, autisme of op een ander ASS-gebied.

Specialisten

In een Sociaal Team werken mensen van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties samen met de gemeente. Zoals de wijkverpleegkundige, maatschappelijk werker, opbouwwerker en Wmo-consulent. Alle medewerkers in een Sociaal Team hebben hun eigen specialiteit. Er is daardoor altijd wel iemand die u kan helpen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de inloop? Bel of mail dan naar Rene Verheijen, telefoon 06-49881095/ [email protected]

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inloop Sociaal Team van start in Leuth

Reageren is niet toegestaan.