Expositie Berg en Dalse kunstenaar in Milsbeek

MILSBEEK/BERG EN DAL – Kunstenaar Marc Deeleman uit Berg en dal toont zijn beelden in een overzichtstentoonstelling op de Zwarteweg 32 te Milsbeek.

Marc_Deeleman_kunst-Jet_Guelen

Zijn werken bestaan uit bronzen beelden en recent werk van cortenstaal , tentoongesteld in de grote bostuin rondom het atelier. In de galerie zijn kleiner werk en wandobjecten te zien.

Sinds 2011 is Deeleman geleidelijk overgestapt van brons op cortenstaal als basis voor zijn beelden. Dit materiaal levert hem een hernieuwde creatieve werklust op. De techniek is anders, evenals het resultaat, maar in het proces spelen intuïtie, spontaniteit en toeval nog steeds een belangrijke rol.

Bezoek zijn website voor meer informatie en een indruk van zijn werken. De expositie is op zaterdag en zondag geopend van 21 mei t/m 26 juni van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is gratis. Meer info via 06-21437372 en www.marcdeeleman.exto.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Expositie Berg en Dalse kunstenaar in Milsbeek

Reageren is niet toegestaan.