Kinderen Biezenkamp Beek helpen aannemer

BEEK-BERG EN DAL – Twee groepen 8 van basisschool De Biezenkamp in Beek-Berg en Dal hebben woensdag aannemer De Overhaag geholpen bij aanleggen van een speelveldje achter hun school.

Kinderen van de Biezenkamp in actie. Foto en rechten: Gemeente Berg en Dal.

Kinderen van de Biezenkamp in actie. Foto en rechten: Gemeente Berg en Dal.

De kinderen hebben een hek gevuld met losse takken en zo een zogenaamde takkenril gemaakt. Afgelopen tijd hebben de kinderen samen met de gemeente nagedacht over een nieuwe inrichting het speelveld.

Drassig

De kinderen waren niet zo tevreden met het veldje. Ze vonden het veldje te drassig en er lag ook veel hondenpoep. De gemeente heeft nu gezorgd dat het water beter weg kan. Met een financiƫle bijdrage van de voormalige sportstichting Antonius uit Beek is het veldje verder ingericht met de takkenril, boomstammen en palen voor de entree. Het geheel lijkt nu een beetje op een fort. Er kan naar hartenlust gevoetbald worden, maar ook allerlei andere sporten zijn mogelijk. Elke groep heeft een uur geholpen. Wethouder Ria Barber kwam ook nog even langs.

Hondenpoep

Binnenkort komen er bordjes bij het veld met tekeningen van de kinderen waarin ze hondeneigenaren vragen om hun hond niet te laten poepen op het veld. Sowieso zorgen de palen ervoor dat honden niet meer zo makkelijk het veld op kunnen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kinderen Biezenkamp Beek helpen aannemer

Reageren is niet toegestaan.