Voorlichtingsavond inbraakpreventie: Ooij

OOIJ – In onze gemeente vinden jaarlijks ongeveer honderd (pogingen tot) woninginbraken plaats.

Politie_uniform_112

Hoe maakt u de kans op een woninginbraak zo klein mogelijk? De gemeente Berg en Dal organiseert in de hele gemeente voorlichtingsavonden over inbraakpreventie.

Dinsdag 7 juni is de volgende, in Dorpshuis De Sprong in Ooij. Deze avond is met name voor bewoners van de Ooijpolder (Ooij, Erlecom, Leuth, Persingen), maar inwoners uit andere kerkdorpen zijn uiteraard ook van harte welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Tips van een ex-inbreker

Burgemeester Slinkman heeft het initiatief genomen voor de avonden en verzorgt zelf de inleiding. Daarna krijgt u tijdens deze bijeenkomst handige tips van wijkagent Etienne Fontein en van ex-inbreker Evert Jansen, ook bekend van het televisieprogramma De inbreker. Zij laten u op boeiende wijze zien wat de zwakke plekken in uw huis zijn en vertellen hoe u inbrekers kunt weren. Hoe gaat een inbreker te werk, wat doet de politie en wat kunt u zelf doen? U hoort en ziet het allemaal.

Aanmelden

U kunt zich tot 6 juni opgeven voor deze informatieavond door het sturen van een e-mail naar [email protected]. U kunt ook bellen met telefoonnummer (024) 3013807. Vermeld in uw e-mail a.u.b. uw naam en adres en het aantal personen waarmee u komt.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Voorlichtingsavond inbraakpreventie: Ooij

Reageren is niet toegestaan.