Zakelijk netwerkdiner Vrouwentafel Plasmolen

PLASMOLEN – Druk, lijkt het standaardwoord als je een ondernemer vraagt hoe het er mee is. Volgens de Britse bedrijfspsycholoog Tony Crabbe, moet daar een eind aan komen, want voortdurende drukte vermindert de creativiteit.

Vrouwentafel_Plasmolen-DGB

Hij inspireerde Vrouwentafel Plasmolenorganisatoren Esseline Dorrestijn en Gerie van der Land-Zijderveld bij het kiezen van het thema voor de 4e VrouwentafelPlasmolen Walk and Talk op 6 juni. Druk! Hoe druk ben jij? Volgens Tony Crabbe ontstaat creativiteit in momenten van rust. Ervaar jij dat ook zo?

Esseline en Gerie zeggen lachend: “Ja, we zijn er druk mee, maar wandelend netwerken geeft een extra dimensie. Er is tijd voor verdieping én voor plezier! Onze eeuwenoude en unieke Jansberg geeft mooie vergezichten én inzichten. We gaan de vrouwen vragen om in ieder geval tijdens dewandeling hun telefoon uit te laten. Poosje puur genieten van de berg en van de gesprekspartner.”

Vrouwentafel Plasmolen is een laagdrempelige netwerkbijenkomst voor vrouwelijke ondernemers uit Plasmolen en een straal van 25 km daaromheen. Ondernemers met een groot en klein bedrijf zijn van harte welkom. Ook vrouwen die sturend en beslissend zijn in een bedrijf of organisatie. “Ons doel is netwerk vergroten, relaties verdiepen en dat we kunnen leren van elkaars talenten en ervaringen. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat mooie en plezierige verbindingen ontstaan.”

Organisatie, welkomstdrankje, drie gangenmenu en als afsluiting koffie of thee met heerlijke zoetigheden. Dit keer met medewerking van natuurexpert Henk Eikholt uit Groesbeek. De kunst is van beeldend kunstenaar Olga van der Cromvoirt uit Milsbeek en de bloemenkunst is van Coby Poelen uit Groesbeek. De tussenstop wordt, ondertussen traditie, gemaakt bij beeldend kunstenaar Marjan van Linge op de Zevendalseweg en daar worden de ondernemers verrast opeen kop lekker soep, die wordt aangeboden door Oda Steenbrink van Bio-Catootje uit Groesbeek.

Via een lot in het duitenkistje van ‘t restaurantGilde van Kiste Trui maken de dames kans op een prijs. Maar nu al zeker is, dat ze allemaal naar huis gaan met een doosje eieren van biologisch dynamisch pluimveebedrijf Slingenbergh uit Siebengewald met daarin een mintgroen ei. Misschien voor hen wel het ei van Columbus!

Vrouwentafel Plasmolen, leuk, lekker, leerzaam en mooi. Aanmelden via www.vrouwentafel-plasmolen.nl kan tot 2 juni.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zakelijk netwerkdiner Vrouwentafel Plasmolen

Reageren is niet toegestaan.