Omroeppolitiek in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 5 juni staat omroeppolitiek en omroepsamenwerking centraal in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Omroep_Berg_en_Dal_logo1-DGB

Presentator John Peters is dan in gesprek met Bert van Valburg die Flexmanagement BV vertegenwoordigt. Dit bedrijf coacht en begeleidt instellingen zoals b.v. de OLON ( organisatie van lokale omroepen).

De afgelopen jaren zijn er nogal wat ontwikkelingen bij regionale en lokale omroepen en er blijkt een tendens te zijn dat streekomroepen als alternatieven ontstaan. Wat betekent dat voor bestaande omroepen? Is samenwerking noodzakelijk voor het voortbestaan? John Peters gaat ook in op de landelijke week van de lokale omroep ( van 4 tot 11 juni).

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en de week erna via uitzending gemist van de omroep.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Toontje

Internetradio/tv is een prima alternatief voor deze logge, hiĆ«rarchische, bureaucratische, lokale omroep. Niet alleen op muzikaal gebied, maar bijvoorbeeld ook met lokale sportverslaggeving. De frisse wind waait niet vanuit De Mallemolen-studio’s, maar online.

Mien

Sinds het geen omroep Groesbeek meer is, maar omroep B&D. Staat hier de radio alleen nog s, morgens van 10u tot 12u .en vrijdags van 17u tot 19u aan.En ik denk dat ,dat vele met mij doen.

John T.

Toontje daar denken veel mensen toch echt anders over. De omroep heeft nu veel meer inhoud. Maar goed, ieder zijn mening

John T.

Ik denk dat het aantal mensen wat naar omroep B&D luisterd meer is dan jij vermoed beste Mien.

henk

Nou John, ik luisterde ook naar omroep Groesbeek. nu alleen nog maar op zondag tussen 2 en 5 naar op de stip. De rest toch echt via internet.
omroep is ten dode opgeschreven, sponsors zullen afhaken.

wpDiscuz