Streekgala 2016 gemeente Berg en Dal

Terra Vita houdt zondag 26 juni in samenwerking met Stichting Landwaard voor de veertiende keer het Streekgala.

Streekgala_2016-DGB

Veertien boeren en tuinders zetten hun staldeuren open voor publiek. Wil je kalfjes knuffelen, wijnvatrollen, meedoen aan een kersenpitspuugwedstrijd of een begeleide natuurwandeling maken? Kom dan tussen 11.00 en 16.00 uur naar dit gratis evenement voor het hele gezin. Op www.streekgala.nl vind je een overzicht van alle bedrijven waar je dit jaar op bezoek kunt.

Feestelijke opening

De 14e editie van het Streekgala is een bijzondere editie, omdat de organisatie van het evenement na 10 jaar terugkeert bij Terra Vita. Om dit te vieren organiseert Terra Vita een boerenontbijt voor genodigden op Het Balkon van Groesbeek aan de Zevenheuvelenweg.

Aansluitend aan het ontbijt volgt de officiƫle opening van het Streekgala. Een tweede feestelijke opening vindt om 13.00 plaats bij Camping Klein-Amerika. Hier wordt de prachtige nieuwe camping ingewijd. Iedereen is van harte uitgenodigd de opening bij Camping Klein-Amerika bij te wonen.

Het boerenbedrijf in al haar diversiteit

Op 26 juni kunt u kennismaken met een groot scala aan boerenbedrijven. Zo kunt u kalfjes knuffelen op een melkveebedrijf, uw eigen fruit plukken in een zelfpluktuin, graan malen in een echte molen of wijn proeven in een wijngaard. Tevens heeft u de mogelijkheid meer te weten te komen over de imker en zijn werk en op de kaasboerderij kunnen ze u precies vertellen hoe kaas eigenlijk gemaakt wordt.

Fotowedstrijd

De fotowedstrijd is inmiddels een begrip geworden. Diegene die dit jaar de leukste, mooiste of meest bijzondere foto maakt, wint een fantastische prijs. Voor meer informatie en de voorwaarden kijk je op www.streekgala.nl. Aarzel niet en doe mee!

Dus verzamel je vrienden en familie, stippel een route uit en ga op 26 juni op bezoek bij de boer. Je zult verrast zijn door de schoonheid van het platteland, de heerlijke producten en de gezelligheid!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Streekgala 2016 gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.