Het Duivelsberg Vertelfestival 2016

BERG EN DAL – In het vaderdagweekend wordt op de Duivelsberg het jaarlijkse Vertelfestival gehouden.

Vertelfestival_persfoto-DGB

Verschillende vertellers zullen verhalen vertellen voor jong en oud. Zaterdag 18 juni 2016 en zondag 19 juni 2016 hebben de verhalen het thema “Waarom…” De verhalen zijn op zaterdag van 13:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 18.00 uur te horen.

Er zijn twee vertellocaties: één voor verhalen van alle leeftijden en één voor de verhalen voor 10+. In het weiland bij de Duivelsberg zijn tenten neergezet waar de verhalen verteld zullen worden. Voor de gelegenheid is daar een gezellig caféterras bij gemaakt. In het weekend staan alle verhalen aangekondigd op de Duivelsberg.

Zaterdagavond vinden wederom de Midzomernachtvertellingen plaats. Prachtige verhalen tot het donker wordt. Speciaal hiervoor zijn nieuwe spannende verhalen geschreven, bij uitstek geschikt voor volwassenen. Deze verhalen zijn te beluisteren op zaterdag 18 juni, van 20:00 uur tot 23:00 uur.

Meer info over dit evenement staat op www.duivelsbergvertelfestival.nl en op Facebook.

Duivelsberg_Vertelfestival_2016-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Het Duivelsberg Vertelfestival 2016

Reageren is niet toegestaan.