Open Tuindag gemeente Berg en Dal 2016: 39 tuinen

GEMEENTE BERG EN DAL – Op zondag 3 juli a.s. is het van 11.00 – 17.00 Open Tuindag in maar liefst 39 tuinen in de gemeente Berg en Dal.

Boekje_Open_Tuindag_2016-DGB

De tuinen zijn te vinden in de kernen Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Ooij, Beek, Ubbergen, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Groesbeek, Breedeweg en De Horst.

Alle informatie over de tuinen is te vinden op www.opentuindagbergendal.nl. Op de site en in de boekjes zijn ook vier routes aangegeven die langs de tuinen voeren. De Tuindag wordt georganiseerd als vervolg op eerdere initiatieven in de verschillende dorpen.

Veel nieuwe tuinen!

Er valt veel te genieten en ook veel nieuws te zien. De variatie aan tuinen is enorm. Sommige tuinen zijn door professionals aangelegd , andere zijn langzaam ‘ontstaan’. Bij de ene deelnemer staan planten centraal, bij anderen juist het design. Water, bloemen, grassen, kleuren en geuren kunnen doel op zich zijn. Maar soms staat de oogst centraal en wordt de opbrengst uit de tuin opgegeten of verwerkt in helende of verzorgende producten. Alle deelnemers hebben zo hun voorkeur en hun passie, en daar maken ze u graag deelgenoot van.

Boekje verkrijgbaar vanaf eind juni

Naast de website is er voor 1 euro een kleurrijk boekje te koop met de beschrijving van alle 39 tuinen, de routes en de sponsors die de dag hebben mogelijk gemaakt. Het boekje ligt straks in alle tuinen en is in de loop van de maand beschikbaar op een vijftal voorverkoopadressen. Zie de website www.opentuindagbergendal.nl. We heten u van harte welkom!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Tuindag gemeente Berg en Dal 2016: 39 tuinen

Reageren is niet toegestaan.