Slipjachtvereniging geeft demonstratie tijdens Streekgala

GROESBEEK – Tijdens het Streekgala op zondag 26 juni 2016 zal slipjachtvereniging Midland Hunt bij Manege De Brandenburgh in Groesbeek een demonstratie verzorgen met paarden en meute jachthonden.

Foto en rechten: Karen Nagel.

Foto en rechten: Karen Nagel.

In het kader van het Streekgala houdt Manege De Brandenburgh in Groesbeek op zondag 26 juni a.s. van 11.00 – 16.00 uur een open dag.

Er zijn er verschillende activiteiten waaronder een schriktraining voor paarden, een dressuur- en springdemonstratie en om circa 14.00 uur een demonstratie met paarden en meute jachthonden van slipjachtvereniging Midland Hunt uit Berg en Dal. Daarnaast kunnen de kinderen pony’s poetsen en knuffelen, deelnemen aan een huifkartocht en is er een kleurwedstrijd met als prijs onder andere een gratis paardrijles.

Manege de Brandenburgh is gevestigd aan de Lage Wald 10 te Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje..

Slipjacht is diervriendelijk, en er wordt nu dus ook niet zoals jaren geleden een dier verschrikkelijk opgejaagd en gedood door honden waarvan die jachthufters een klaarkomgevoel kregen. Gr

http://www.midlandhunt.nl/6581/the-hunt.aspx

Piet

Die van de PvdD lullen als een kip zonder kop……

wpDiscuz