Plan 12 appartementen Kerkdijk Ooij, infobijeenkomst

OOIJ – Recentelijk heeft Verco Vastgoed B.V. uit Ooij het bouwplan aan de Kerkdijk in Ooij (De Heeren van Ooy) verkocht aan Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. uit Wijchen.


Plan Kerkdijk Ooij.

Het college van burgemeester en wethouders in Berg en Dal heeft dinsdag ingestemd met de overdracht van de rechten en plichten van de realiseringsovereenkomst. De tenaamstelling van de vergunning is ook gewijzigd.

Op de locatie van de voormalige St. Hubertusschool is door Verco in eerste instantie een plan ontwikkeld met 15 appartementen, wat later is aangepast naar 12 appartementen. Hiervoor is uiteindelijk ook een vergunning verleend. De lange tijdsduur en de benodigde investeringen hebben Verco ertoe doen besluiten het plan te verkopen.

Jan Oosterhout uit Wijchen is met de ontwikkeling en bouw van meerdere plannen actief in de regio Arnhem-Nijmegen. Zij gaan het plan op detailpunten aanpassen en zullen eind juni in verkoop gaan met het aangepaste plan: op 30 juni aanstaande is er van 15.00 tot 17.00 een informatiebijeenkomst bij De Thornsche Molen.

Aangezien er reeds enkele serieuze optanten zijn, is de verwachting dat in eind 2016/begin 2017 met de bouw gestart kan worden. Informatie over het nieuwe plan zal te vinden zijn op www.deheerenvanooy.nl.

Ontwikkelingen project volgen op Facebook.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Plan 12 appartementen Kerkdijk Ooij, infobijeenkomst

Reageren is niet toegestaan.