Opening speelveld basisschool De Biezenkamp

BEEK-BERG EN DAL – Wethouder Ria Barber opent woensdag 29 juni om 8.45 uur het nieuw ingerichte speelveld achter basisschool De Biezenkamp in Beek. Dat doet ze samen met de leerlingenraad van de school. De wethouder en de leerlingen onthullen dan vier hondenpoepbordjes die de leerlingen zelf hebben getekend.

Nieuwe inrichting

De gemeente heeft het veld opnieuw ingericht op verzoek van de leerlingenraad. De leerlingenraad heeft ook meegedacht over het ontwerp. Met een hek van takken, palen en boomstammen is een soort fort ontstaan.

Actie hondenpoep

Er lag op het veld veel hondenpoep. De leerlingen hebben tekeningen gemaakt om het gedrag van hondeneigenaren positief te beïnvloeden. Van vier tekeningen zijn hondenpoepbordjes gemaakt. Deze worden woensdag onthuld. Na de opening delen leerlingen flyers uit in de buurt. Ook de flyers zijn gemaakt van tekeningen van de leerlingen.

Als de tekeningen van de kinderen effect hebben, wil de gemeente dit vaker gaan doen met de schoolkinderen in de verschillende dorpen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juni, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Opening speelveld basisschool De Biezenkamp

Reageren is niet toegestaan.