Restaurant ‘t Zwaantje 11e in terras Top 100

MOOK – Herberg restaurant ’t Zwaantje uit Mook heeft in de terras top 100 van Nederland 2016 de 11e positie weten te behalen. Dat is maandag bekend geworden.

Team_Zwaantje_Terras_Top_100-DGB

Het Hooihuis uit Roosendaal (NB) werd eerste.

Het team van ’t Zwaantje was al bijzonder trots toen zij een maand geleden vernam dat ze in de top 135 stond en later in de top 100. De uitreiking vond plaats bij de winnaar van 2015; Klein Speyk in Egmond aan Zee. Het aftellen van 100 naar 1 begon. “Wat was het spannend en we geloofden niet dat we de 11e positie hadden behaald. En wat een juryrapport. Ik ben zo trots op het gehele team”, aldus eigenaar Richard Meeussen.

In het juryrapport stond onder andere de volgende tekst: “Dit is een prachtig terras zoals we het altijd zouden wensen, op details gelet. Als “nieuwe” gast voel je je hier welkom. Niet in de laatste plaats door de medewerkers. Als je dan ook nog ergens de gastvrijheid die hier wordt geboden in ogenschouw neemt, dan snap je deze 11e plek ook meteen. Wat een geweldig terras. Om door een ringetje te halen”.

Wat is dan het geheim voor de nummer 11 positie van Nederland? “Wij zijn er voor al onze gasten, we hebben een top team, niks is teveel en alles kan”, is het antwoord van Meeussen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
peter

maar dan moet je niet met je huisdier komen!!

Andere Peter

Terecht niet iedereen is gediend van een huisdier.

De Kuier.

Peter & andere Peter…nog nooit meegemaakt dat een huisdier wordt geweigerd. Kom daar geregeld. Ook bemodderde renners , of wandelaars ,wordt geen strobreed in de weg gelegd. Hulde voor de 11de plaats.

Leuk goed gefeliciteerd met deze prestatie nu nog de bruiloften verZorgen van genoeg drank

wpDiscuz