Zomerconcert in Hotel Musschenberg Beek

BEEK-BERG EN DAL – Op zondagmiddag 24 juli zijn koperensemble “BRASS-IT!” en saxofoonkwartet “Sasson” te beluisteren bij Hotel restaurant de Musschenberg.


BRASS-IT.

Dit concert vindt plaats in de terrastuin waar, onder het genot van een hapje en drankje, beide ensembles een gevarieerd programma brengen. Bij slecht weer vindt het concert plaats in de zaal. Het concert begint om 14:30 uur en de toegang is gratis.

Sasson

Saxofoonkwartet Sasson bestaat uit 4 saxofonisten verbonden aan Harmonie Koningin Wilhelmina uit Wamel. Het ensemble is vijf jaar geleden vanuit een gelegenheidsoptreden ontstaan waar het met veel enthousiasme is ontvangen. Sindsdien verzorgen zij diverse optredens. Het kwartet probeert voor iedere nieuwe gelegenheid andere muziek te brengen, van latijns-amerikaans naar barok en van pop naar klassiek.

BRASS-IT!

BRASS-IT! is een gevarieerd en veelzijdig koperensemble in een symfonische bezetting, die bestaat uit trompet/bugel, waldhoorn, trombone en tuba. Het beschikt over een breed repertoire, variërend van symfonische werken, kamermuziek en lichte muziek. BRASS-IT! bestaat uit gevorderde amateurs en professionals met een brede ervaring.

Vanuit de verschillende achtergronden worden de kwaliteiten van elke afzonderlijke muzikant maximaal benut en worden de grenzen van alle muzikale genres verkend. Zij nemen je dan ook graag mee in de diversiteit van deze genres; de massieve klank van een symfonische brass band, de transparantie van een kamermuziekensemble tot en met de swingende beat van een jazz-orkest. Veel van dit repertoire wordt bewerkt en gearrangeerd door de BRASS-IT! zelf, wat het repertoire uniek maakt. Door deze veelzijdigheid in repertoire en muzikale sferen is BRASS-IT! een graag gezien ensemble bij diverse gelegenheden en concerten.

Zie voor meer informatie: www.brass-it.nl en www.harmonie-wamel.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zomerconcert in Hotel Musschenberg Beek

Reageren is niet toegestaan.