Tevredenheid in Millingen over aanpak Schildersbuurt

MILLINGEN AAN DE RIJN – De gemeente Berg en Dal en de bewoners van de Schildersbuurt in Millingen aan de Rijn zijn tevreden over het resultaat van de herstructurering in die buurt. In een evaluatienota aan de raad blikken burgemeester en wethouders (B&W) nog even terug op het project.

1,8 miljoen euro

Voor de aanpak van de Schildersbuurt is door de raad van voormalig Millingen aan de Rijn in totaal 1,8 miljoen euro beschikbaar gesteld. De levensduur van betreffende straten in de Schildersbuurt, waaronder de Rembrandt-, Van Gogh- en Mesdagstraat, was verstreken en er moest voldaan worden aan de verplichting uit het Waterplan Millingen aan de Rijn voor afkoppeling verhard oppervlak.

4 fases

Het werk begon in 2012 en is uitgevoerd in 4 fases. Fase 1 en 2 werden gezamenlijk uitgevoerd, zo ook fase 3 en 4. B&W zijn positief over de aannemers: “De beide aannemers hebben laten zien een dergelijk project in nauw overleg met de aanwonenden en gemeente tot een goede uitvoering te kunnen brengen”.

Bewoners tevreden

Er is veel ingezet op de communicatie met de bewoners, waardoor er een groot draagvlak voor het ontwerp was. Zij mochten ook de kleur van de betonstenen in de rijbaan kiezen. Bewoners hebben in verband met de werkzaamheden wel te maken gehad met overlast, maar zijn volgens de gemeente uiteindelijk tevreden over het eindresultaat.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juli, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tevredenheid in Millingen over aanpak Schildersbuurt

Reageren is niet toegestaan.