Meerdere inbraken in Millingen aan de Rijn

MILLINGEN AAN DE RIJN – In de nacht van zondag 7 augustus en maandag 8 augustus is er sprake geweest van meerdere inbraken in Millingen aan de Rijn.

Politie_logo_2015-DGB

Het betrof één poging tot inbraak en twee daadwerkelijk inbraken, laat de politie weten.

De poging vond plaats op de Wethouder Arntzstraat. Hier was gebruik gemaakt van de Bulgaarse Methode: de cilinder was afgebroken, maar door de schuiven op de binnenkant van de deur kwamen ze niet binnen. De twee daadwerkelijke inbraken waren op de Heerbaan (vlak bij de Duitse grens) en de Palsstraat.

Op beide locaties werden een portemonnee met diverse pasjes weggenomen. Op de Palsstraat zijn de inbrekers gestoord door de aanwezige hondjes, meldt de politie. Op de Heerbaan is ook een grijze elektrische fiets van het merk Trek weggenomen. Een deel van de spullen van de Heerbaan werd teruggevonden op de dijk tussen Oliva (De Notenkraker) en de manege.

Heeft u iets gehoord of gezien wat kan bijdragen tot het oplossen van deze misdrijven? Neem dan contact op met 0900-8844.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Meerdere inbraken in Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.