Landschapsparade 2016 in Persingen

PERSINGEN – Doe mee aan de eerste Landschapsparade: het festival dat een ode brengt aan ons unieke landschap.


Afbeelding: gemeente Berg en Dal.

Voor jong en oud is er van alles te doen en te genieten. Kom kijken naar de Grote Parade in het kleine dorp Persingen. Doe mee aan sport en spel op het paradeterrein. Luister naar boeiende verhalen uit de Ooijpolder. Ga op avontuur te voet, in de kano, of op de fiets. Neem familie en vrienden mee en nuttig een hapje en drankje op een strobaal in het veld. Geniet samen van het mooie landschap in de gemeente Berg en Dal.

Waar is wat te doen?

De parade vindt plaats op zondag 11 september van 10.30 tot 17.00 uur in Persingen in de wei van Buitengast, Persingensestraat 13. Bij sommige activiteiten zijn de plaatsen beperkt en is aanmelding nodig (kosten vanaf € 3, zie ook www.landschapsparade.nl). In de middag is er een doorlopend programma waaraan u gratis kunt deelnemen. Om 13.00 uur doet de burgemeester, begeleid door fanfaremuziek, een verrassende aftrap.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op landschapsparade.nl. Hier vindt u het (voorlopig) programma. Ook kunt u zich hier alvast inschrijven voor bepaalde activiteiten.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Landschapsparade 2016 in Persingen

Reageren is niet toegestaan.