Jos van Campen (GJS) in “Dorpsplein”

GEMEENTE BERG EN DAL – Het Dorpsplein is terug van zomerreces en Jos van Campen uit Millingen is zondag 28 augustus dan te gast in het Dorpsplein, het praatprogramma van omroep Berg en Dal.


Jos van Campen zit sinds kort in de gemeenteraad van Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Hij behartigt sinds kort de belangen van o.a. veel Millingenaren in de gemeenteraad. Hij is lid van de partij Gemeente-, Jeugd- en Sportbelangen (GJS) en werkt uiteraard vooral als gemeenteraadslid in de gemeente Berg en Dal.

Presentator John Peters stelde de laatste maanden meer (nieuwe) gemeenteraadsleden aan de luisteraar voor en nu dus Van Campen. Wie is nu Jos van Campen? Hij is sinds zijn pensioen actief geworden bij GJS en zit nu voor het eerst in de gemeenteraad. Wat beweegt hem om op wat oudere leeftijd de raad in te gaan?

U hoort het zondag 28 augustus van 13.00 uur tot 14.00 uur. Of de hele week erna via uitzending gemist.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 augustus, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Andre

Omroep berg en dal ? De zender waar bijna niemand meer naar luistert

Ether

Luister nog liever 20 jaar naar omroep Berg en Dal dan 1 minuutje naar die piraten kwats met muziek van al die kampers (Frans Bauer, Django Wagner enz.). O ja, soms nog wat Duits gewouwel. En dan die presentators. Nee, dank je wel.

wpDiscuz