Ontdek ons landschap. Kom naar de Landschapsparade 2016

PERSINGEN – Op 11 september vindt in Persingen de Landschapsparade plaats.


Afbeelding: gemeente Berg en Dal.

Een festival om samen te genieten van het geweldige landschap in onze gemeente. Doe mee met een van de spannende natuuractiviteiten. Geniet en ontdek. En rust tussendoor uit op het boerenterras met producten uit de streek. Het festival duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Inschrijven

’s Ochtends zijn er ontdekkingstochten waar u zich voor kunt inschrijven op de website www.landschapsparade.nl. Voor de middagactiviteiten hoeft u zich niet in te schrijven. Het kost ook niks. Gewoon langskomen en meedoen.

De Ochtendparade

De Ochtendparade duurt van 10.00 tot 12.30 uur. Er zijn zes activiteiten. Sommige activiteiten starten eerder. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een speurtocht door de Beekse Polder, met de kano over het Meertje of vogels ringen. Kijk op de website voor een volledig overzicht. Hier kunt u zich ook inschrijven. Deelname kost tussen € 2,50 en € 4,- per persoon. Na de activiteit kunt u deelnemen aan een lunch. Die kost € 10,-.

De Middagparade

Het middagprogramma begint om 13.00 uur met de Grote Parade. Dit is een feestelijke opening met een grote optocht en demonstraties. De burgemeester doet een verrassende aftrap. Daarna begint om 14.00 uur de Middagparade met onder andere een verteltent met ‘paradepraatjes’ over de Ooijpolder, een minidraaimolen, hutten bouwen, speurtochten, landschap schilderen en nog veel meer!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Op de website www.landschapsparade.nl vindt u heel veel informatie over de landschapsparade. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de activiteiten. Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van de coördinatoren: Arno van der Kruis of Tiny Wigman.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Ontdek ons landschap. Kom naar de Landschapsparade 2016

Reageren is niet toegestaan.