Koken voor mannen (60+) in Leuth

LEUTH – Op 10 oktober start in het Kulturhus in Leuth een kookcursus voor mannen van ‘rond de 60 jaar’ uit Kekerdom, Leuth of Millingen. Het is een beginnerscursus. Kleine groepjes gaan aan de slag onder leiding van een kok.

Wanneer is de cursus?

De cursus is om de week en start op maandag 10 oktober. De cursus bestaat uit zes delen en is elke twee weken op maandag. De cursus wordt gegeven in het Kulturhus Leuth, telkens van 17.00 uur tot 19.30/20.00 uur. Deelnemers betalen alleen de kosten van de etensboodschappen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Heeft u interesse? Meld u aan! Kookervaring is zeker niet noodzakelijk. U kunt zich opgeven bij [email protected]. Doe dit vóór 3 oktober.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met Rene Verheijen, 06-49881095, of e-mailen naar bovenstaand emailadres. Bij voldoende deelname is er een vervolg op de cursus mogelijk.

Wie organiseert de cursus?

De cursus is een initiatief van het KookHüs Leuth, Sociaal Team Millingen en Vitaal Kekerdom. Het project “Gezond in Berg en Dal” heeft subsidie gegeven.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koken voor mannen (60+) in Leuth

Reageren is niet toegestaan.