Talententesten voor jeugdige hardlopers

NIJMEGEN – Team Zevenheuvelen uit Nijmegen organiseert op donderdagmiddag 15 september en zaterdagochtend 17 september talententesten voor jeugdige hardlopers.

talententesten_team_zevenheuvelen_2016_teun-dgb

Ben je tussen 10 en 16 jaar en vind jij hardlopen leuk dan nodigen wij je van harte uit om je hardlooptalent te laten testen. De testen zijn op atletiekbaan Brakkenstein aan de Heemraadstraat te Nijmegen en beginnen op donderdagmiddag om 16:15 uur en op zaterdagochtend om 10:00 uur. Als blijkt dat je over het nodige hardlooptalent beschikt dan mag je vervolgens enkele weken gratis met Team Zevenheuvelen meetrainen.

Voor aanmelden en/of meer informatie over de talententests kun je contact opnemen met Martijn Venhuizen ([email protected] of tel. 06-46046219). Team Zevenheuvelen is erkend als regionaal talentcentrum van de Atletiekunie. Tot het team behoort onder andere Susan Kuijken. Op de Olympische Spelen in Rio behaalde Susan een 8e plaats op de 5000 meter.

Voor meer informatie over Team Zevenheuvelen zie teamzevenheuvelen.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Tot dit top team behoord ook het groesbeekse talent Marije Peters, winnares van ZDR.

wpDiscuz