Hondenseizoen van start op Wylerbergmeer

BEEK-BERG EN DAL – Op zaterdag 1 oktober 2016 gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands gelegen in het Rijk van Nijmegen.

Dat zijn de Berendonck in Wijchen, Groene Heuvels in Ewijk, Mookerplas in Plasmolen-Mook en Wylerbergmeer in Beek-Berg en Dal. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het zogeheten “hondenseizoen” loopt tot en met 30 april 2017.

Vertier en plezier in de herfst en wintermaanden

De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de prachtige septembermaand bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden.

Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Rianne

Honden los ? Dan blijf ik weg. Ik moet er niets van hebben van loslopende honden. Ze hebben mij al 3 x te grazen gehad waarvan 1 x vrij ernstig . Twee dagen in het ziekenhuis. De eigenaar heeft zich nooit laten zien.

wpDiscuz