Opvoeden na scheiding

GEMEENTE BERG EN DAL – Op woensdagavond 12 oktober is in het Gezondheidscentrum op de Paap in Groesbeek een avond over opvoeden na echtscheiding.

opvoeden_na_scheiding_gembergendal

Afbeelding: gemeente Berg en Dal.

Deze avond is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Berg en Dal die te maken hebben met scheiding, of die scheiding nou kort of lang geleden is, of de kinderen nog klein of al groot zijn. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Ervaringen delen

Uitwisseling van ervaringen is de insteek. Maar Anita Hekker en Els Verweij, maatschappelijk werkers van Sociaal Team Berg en Dal, geven ook informatie over de gevolgen van scheiding voor kinderen van verschillende leeftijden. We praten over loyaliteit, rouwverwerking en er is ruimte voor individuele vragen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wilt u deze avond bijwonen? Geef u dan op via het nummer van de Sociaal Teams in Berg en Dal 024 – 3013745 of via een e-mail aan [email protected]. Graag vermelden met hoeveel personen u komt.

Iedereen gaat er anders mee om

Ouders en kinderen hebben vaak moeite met scheiding. Niet alleen als ouders met hevige ruzie uit elkaar gaan. Ook mensen die vredig uit elkaar gaan hebben moeite hun draai weer te vinden en de emoties van de kinderen goed op te vangen. Niet alleen uw eigen verwachtingen moeten bijgesteld worden, die van de kinderen ook. Soms is het lastig te horen dat de kinderen het fijn hebben gehad in het weekend met hun vader en zijn nieuwe partner. Ieder gaat er op zijn eigen manier mee om.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Opvoeden na scheiding

Reageren is niet toegestaan.