Kuijpers Grondwerken mag werk aan Filosofenbeek doen

BEEK-BERG EN DAL/LEUTH – Het Leuthse bedrijf Kuijpers Grondwerken mag het werk aan de Filosofenbeek in Beek-Berg en Dal doen. Deze beek wordt bovengronds gebracht.

Filosofenbeek nabij de Rijksstraatweg in Beek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het gaat om het gedeelte van de Filosofenbeek in Beek-Berg en Dal dat nu nog is uitgevoerd als ondergrondse leiding.

Aanbesteding

Er is een onderhandse aanbesteding met drie aannemers gehouden. Kuijpers was met een inschrijvingsbedrag van € 57.999,- het goedkoopste van de drie en heeft daarmee dinsdag de voorkeur van het college van burgemeester en wethouders gekregen. Van Kesteren uit Groesbeek en Remmits BV uit Wijchen zaten beiden op de € 68.500,-.

Dit jaar klaar

De werkzaamheden kunnen snel beginnen en men verwacht dat het project uiterlijk 31 december 2016 klaar is. Voor dit project is een krediet van € 86.000,- beschikbaar gesteld en daarvan was voor de aanbestedig nog € 78.700,- over. 

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jelle

Ben benieuwd naar de reden waarom v. Kesteren ruim 10.000,- boven het bedrag van Kuijpers’ komt. Gebruikt v. Kesteren andere materialen, technieken of machines? Ik vind een verschil van ruim 10.000,- namelijk wel erg veel op dit budget.

theo p

Als je maar vriendjes bent met openbarenwerken dan kan alles,ook wat de prijs betreft kijk maar naar de prijs de firma v Maurik.

theo p

Verschil v Maurik opvolger NTP ongeveer 25% hoe kan dat,maar nogmaals liever een Berg en dals bedrijf dan een bedrijf uit Geldermalsen

Jeroen

Waarschijnlijk komt het bedrag door meerwerk gewoon op 68.000,- uit

theo p

De negatief stemmers zijn zeker wakker geworden ambtenaren van openbarewerken

theo p

Er zijn veel abtenaren wakker, nu nog aan het werk.

wpDiscuz