NAH-groep krijgt ook na bezwaar geen subsidie

MILLINGEN AAN DE RIJN – De NAH-groep (Niet Aangeboren Herstenletsel) Millingen aan de Rijn e.o heeft een bezwaarschrift ingediend nadat de gemeente Berg en Dal in april een subsidieaanvraag heeft afgewezen.

nah_logo-dgb

Dit bezwaar is vervolgens ongegrond verklaard.

Structurele subsidie geweigerd

De groep wil een structurele subsidie van € 1.500,- voor diverse activiteiten. Het college van burgemeester en wethouders gaat daar niet in mee, omdat er een landelijke patiëntenvereniging is die NAH-groepen door heel het land ondersteunt. Die vereniging heet Hersenletsel.nl. Omdat de NAH-groep Millingen e.o middelen van derden kan gebruiken om de kosten van de activiteiten te dekken mag de subsidieverlening door het college worden geweigerd.

Bezwaar ongegrond

De weigering leidde uiteindelijk tot een bezwaarschrift van de NAH-groep. De Commissie voor behandeling van bezwaarschriften heeft zich er over gebogen en het college geadviseerd het bezwaar ontvankelijk en ongegrond te verklaren. Dat is dinsdag ook gebeurd.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on NAH-groep krijgt ook na bezwaar geen subsidie

Reageren is niet toegestaan.