Baby Otte krijgt gratis abonnement van bieb Beek

BEEK-BERG EN DAL – Tijdens de kinderboekenweek kreeg de eerstgeborene van gemeente Berg en Dal, Otte Glas, feestelijk een gratis bibliotheekabonnement aangeboden.

In de Bibliotheek Beek-Berg en Dal namen Ottes ouders met Otte en haar broertje het abonnement in ontvangst.

Ook voor baby’s

Heb je als baby al iets aan een abonnement op de bieb? Ja, want in de collectie van de bieb staan speciale boekjes voor baby’s. Dankzij deze stoffen boekjes om op te bijten, plastic boekjes voor in bad en boekjes met spiegeltjes, geluiden en kleuren leert het kind al op jonge leeftijd kennis maken met boeken. Belangrijk, want uit onderzoek blijkt dat voorlezen taal- en spraakontwikkeling van de allerkleinsten al stimuleert.

Boekstartbon

Otte is daarom niet de enige baby die gratis een abonnement van de Bibliotheek krijgt. Via het consultatiebureau ontvangen alle jonge ouders van de gemeente Berg en Dal een ‘Boekstartbon’. Met deze bon kan hun kind gratis lid worden van de plaatselijke bibliotheek en krijgt het gezin een Boekstartkoffertje cadeau met handige tips en twee babyboekjes.

Ga voor meer informatie naar de Bibliotheek in Millingen, Groesbeek, Beek, Ooij, Leuth of Kekerdom.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Baby Otte krijgt gratis abonnement van bieb Beek

Reageren is niet toegestaan.