De Rozet komt ook naar Groesbeek

GROESBEEK/BEEK-BERG EN DAL – Het huis-aan-huis blad De Rozet gaat de oplage uitbreiden.

Vanaf 1 november valt het blad eens in de twee weken op de deurmat in de kernen Groesbeek, Groesbeek-De Horst, Groesbeek-Breedeweg en Heilig Landstichting. Dit valt te lezen in de editie van deze week.

Nu komt De Rozet nog uit in voormalig Millingen en Ubbergen, Berg en Dal, Nijmegen-Oost en de Duitse grensstreek. Voor De Rozet betekent dit 7.000 extra exemplaren. Het was even onderzoeken of dit kostentechnisch wel mogelijk was en dat blijkt nu het geval. “We wagen de sprong”, laat de redactie weten.

De Rozet is naast 1Groesbeek en Het Gemeentenieuws het derde weekblad dat in de voormalige gemeente Groesbeek uit komt. Een fusie tussen 1Groesbeek en De Rozet mislukte in 2015, mede door onenigheid over de verspreiding in de gemeente Berg en Dal, waardoor de gemeentelijke berichtgeving per januari 2016 naar Het Gemeentenieuws is gegaan.

Bron: DeGroesbeek.nl, De Rozet


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Streepje

Heb mijn baas om een extra snipperdag gevraagd, krijg anders deze drie kranten niet gelezen.

Thee

Papierdoos maar direct onder de brievenbus plaatsen

Rozet

van een fusie tussen De Rozet en 1Groesbeek is nooit sprake geweest. De Rozet is een kleine onafhankelijke uitgever. 1Groesbeek is onderdeel van een groot uitgevers / media-concern. Er is wel 30 jaar al een hele goede samenwerking tussen de twee kranten, en dat blijft natuurlijk ook zo!

Mien

Zitten wij als Groesbekers ,wel te wachten op weer n krant erbij, met t zelfde ,,nieuws. Krijgen we daarom in januari er een papier container .

Henk

Staan daar veel foto’s in?

Zeur miep

Fijn voor mensen met geheugen verlies…je krijgt het nieuws nu ipv. 2 keer, 3 keer voorgeschoteld. Zelfde verhaal…zelfde foto…zo zonde van het geld!!!Maar wel goed voor de oud papier inkomsten van de verenigingen! Maar kunnen die krantjes daar niet gelijk in gegooid? Zit iemand hier nu echt op te wachten?

De Scheids.

Henk…..kunde geej nie lëze dan????

De Kuier.

Henk….net 1groesbeek doorgebladerd….heeel veel fotoos en nog meer reclame. Nee…Groesbeeks Weekblad is NIET meer wat het geweest is.

Flak

Op 24 aug. j.l. verscheen het blad 1Groesbeek met 16 pagina’s waarvan er 10
alleen waren voorzien van reclame/afbeeldingen. 1 Pagina had betrekking op een bericht over Groesbeek en de rest uit nieuws uit Mook en Heumen.
Het blad heeft niets te maken met Groesbeek. Afschaffen die meuk.

wpDiscuz